Hledat

    Search Results

    Zavřít

    Hladina energie: Existuje způsob, jak ji povzbudit




    Vysvětlení poklesu energie spojeného s věkem částečně vychází z přirozeného procesu stárnutí našich buněk. Nicméně dnes už umíme procesy uvnitř našich buněk přirozeným způsobem podpořit. Řešení je doslova na dosah ruky ve formě moderních doplňků stravy.

    Pokud je vám přes čtyřicet let, už nejspíš znáte ten pocit, kdy najednou nemáte dostatek energie. Tento stav často souvisí s postupnou ztrátou schopnosti našich buněk produkovat energii - což je klíčové pro uchování našeho zdraví, vitality a celkové kvality života.
    Naštěstí moderní věda neustále objevuje nové způsoby, jak si energii udržet a zabránit jejím poklesům. Díky vědeckým studiím byla identifikována jedna z klíčových substancí v procesu produkce energie, která je ovlivňována naším biologickým věkem.

    Řešením je tato látka

    Touto důležitou substancí je NADH, molekula obsahující energii. Lidé jsou schopni syntetizovat NADH z niacinu, což je vitamin B3, který přispívá k normálním procesům tvorby energie a pomáhá snižovat únavu a vyčerpání. Problémem však je, že přirozená produkce NADH v těle s věkem klesá. Dobrou zprávou je, že jej můžeme tělu dodávat formou doplňku stravy a tak nabídnout našim buňkám zcela přirozeně pomocnou ruku.

    Kombinace NADH a niacinu

    Bioaktivní NADH je přípravek obsahující kombinaci NADH a niacinu v pečlivě vyváženém poměru. Jedná se o tablety s postupným uvolňováním, což znamená, že účinné látky se v těle uvolňují postupně, a tím nám poskytují užitek po delší dobu. Finský výzkum prokázal, že tato metoda efektivně zvyšuje obrat NADH v těle.

    Podpora tvorby energie

    Bioaktivní NADH je speciálně vyvinutý přípravek, který pomáhá udržovat normální energetický obrat organizmu, i když se nacházíme ve fázi života, kdy na svém těle pociťujeme opačné tendence. Vyrábí se pod přísnou farmaceutickou kontrolou, aby byla zajištěna vysoká kvalita, výborná a stabilní vstřebatelnost a spolehlivý účinek. Je vhodný i pro vegetariány a vegany.

    doplněk stravy

    Zdroj:
    Pirinen et al., 2020, Cell Metabolism31, 1078–1090