Hledat

    Search Results

    Zavřít

    Reklama na Bioaktivní Q10 Uniqinol vyhrála v Polsku zlatou cenu 04.2011

    Reklama na Bioaktivní Q10 Uniqinol vyhrála v Polsku zlatou cenu


    Výrazná reklama na přípravek Bioaktivní Q10 Uniqinol, na níž je zobrazena „žena v zipu”, zaujala v Polsku jak spotřebitele, tak porotu složenou z profesionálních pracovníků v reklamě. Tato reklama se stala tak populární, že vyhrála zlatou cenu Idea Awards 2010 v kategorii Zdravotnictví/tisk.
    Idea Awards je v Polsku jedinou soutěží svého druhu. Od samého začátku bylo hlavní myšlenkou soutěže zvýšit úroveň reklamy na polském trhu oceňováním těch nejlepších z nich. Soutěž probíhá on-line, takže každý může hlasovat pro svého favorita. Soutěž má několik kategorií a podkategorií, ve kterých vítězí ty nejlepší reklamy od roku 2010.
    V průběhu roku probíhal první výběr reklam mezi uživateli internetu, kteří hlasovali na webových stránkách soutěže. Každé čtvrtletí reklama, která získala nejvíce hlasů, postoupila do finále, ve kterém byla posuzována odbornou porotou, jež nakonec vybrala vítěze.
    Vyhlášení vítězů Idea Awards 2010 se konalo 11. dubna v hotelu Hyatt ve Varšavě. Akce se zúčastnil Peter Kaminski, manažer Pharma Nord Polsko, který cenu převzal jménem celého polského týmu.
    „Jsem velmi překvapený a šťastný, že jsme tuto cenu vyhráli. Do soutěže jsme se sami nepřihlašovali, takže někomu z těch, kdo naši reklamu viděl, se musela tolik líbit, že ji nominoval na webových stránkách této soutěže,” říká Peter Kaminski.
    Úspěch kampaně je viditelný nejenom díky tomuto ocenění, ale i v prodejích přípravku Bioaktivní Q10 Uniqinol, které od předchozího roku stouply.

    duben 2011