Hledat

    Search Results

    Zavřít

    Bioaktivní Q10 Uniqinol vyhrál cenu „Nejlepší nový přípravek” v časopise o zdraví ve Velké Británii!01.2011

    Bioaktivní Q10 Uniqinol vyhrál cenu „Nejlepší nový přípravek” v časopise o zdraví ve Velké Británii!


    Čtenáři Natural Lifestyle, nejlepšího bezplatného magazínu o zdraví ve Velké Británii, hlasovali v drtivé většině pro jmenování přípravku Bioaktivní Q10 Uniqinol „Nejlepším novým přípravkem” roku 2010. Nová průkopnická forma koenzymu Q10 od Pharma Nord vzala Velkou Británii útokem - od uvedení na trh rostou prodeje tohoto přípravku  exponenciálně.

    Tento úspěch se odrazil v nedávném udílení cen časopisem Natural Lifestyle, ve kterém drtivě zvítězil  Bioaktivní Q10 Uniqinol s 25 % všech hlasů.

    Ředitel Pharma Nord UK Bent Henriksen při této příležitosti řekl, že by rád poděkoval všem věrným zákazníkům, kteří v rámci udílení cen hlasovali.

    „Bioaktivní Q10 Uniqinol je nejnovější inovací v naší úspěšné řadě s koenzymem Q10 a jsme nadšení, že získáváme ocenění za „Nejlepší nový přípravek” roku 2010,” řekl pan Henriksen.

    „Bioaktivní Q10 Uniqinol má všechny výhody jako Bioaktivní Q10, nicméně byl speciálně navržen, aby se ještě lépe vstřebával. Je dodáván v takovém balení, které jeho unikátní vlastnosti chrání. Řada Q10 od Pharma Nord má nejvyšší kvalitu a těší nás, že jsme na špici v oblasti nových přípravků a inovací.”

    Rachel Symondsová, editorka magazínu Natural Lifestyle, uvedla, že tato cena vznikla proto, aby se ocenily všechny ty produkty, které lidskému životu přinášejí pozitivní změnu:

    „V Natural Lifestyle oslavujeme všechny skvělé produkty, které by měli maloobchodníci nabízet. Natural Lifestyle Awards se poprvé konala v roce 2009 s cílem vyzdvihnout ty přípravky a značky, které našim čtenářům přinesly rozdíl, co se týká jejich zdraví, pohody a vitality. Poté, co se projevil úspěch tohoto projektu, jak je patrné z počtu čtenářů, kteří se hlasování účastnili, přišly ocenění zpět v roce 2010 s novou kategorií „Nejlepší nový přípravek”.”
    Hlasování se konalo od listopadu do ledna, vítězové byli oznámeni v únorovém čísle magazínu. Čtenáři mohli hlasovat odesláním vyplněného dotazníku či online.
    Bioaktivní Q10 Uniqinol při cestě za vítězstvím ocenění „Nejlepší nový přípravek” roku 2010 překonal silnou konkurenci řady předních značek v této kategorii.

    Bioaktivní Q10 Uniqinol

    Bioaktivní Q10 Uniqinol má všechny výhody koenzymu Q10. Obsahuje aktivní koenzym Q10 (tzv. ubiquinol), který se snadněji vstřebává a který má stabilizovanou formu. Díky unikátnímu patentovanému způsobu zpracování a speciálnímu balení, jež nepropouští světlo a vzduch, je zabráněno oxidaci účinné látky. Společnost Pharma Nord proto může zaručit stabilitu tohoto přípravku po celou dobu jeho trvanlivosti. Bioaktivní Q10 Uniqinol obsahuje v každé kapsli 30 mg nebo 100 mg aktivního koenzymu Q10.

    Natural Lifestyle

    Natural Lifestyle je nejlepší bezplatný magazín o zdraví ve Velké Británii. Svým čtenářům přináší novinky, informace a zábavné články, které jim pomáhají vést zdravější a více s přírodou spjatý životní styl. Tento magazín se ve Velké Británii stal nejoblíbenějším průvodcem přírodními produkty, prostředky a dietami.