Hledat

    Search Results

    Zavřít

    Dánský koncept spalování tuků vyhrává ocenění 03.2011

    Dánský koncept spalování tuků vyhrává ocenění


    Již pátý rok po sobě byla v Polsku udělena přípravku Bioaktivní C.L.A. Booster/C.L.A.+T cena „Nejlepší přípravek na hubnutí”.

    Vypadá to, že polští lékárníci jsou zajedno v tom, co doporučit zákazníkům, kteří mají problém s váhou či obecně se svojí postavou. Již pátý rok za sebou vyhrál dánský přípravek Bioaktivní C.L.A. Booster/C.L.A.+T ocenění v každoročním průzkumu maloobchodníků uspořádaném časopisem Świat Farmacji (Lékárenský svět). Tento přípravek vlastně v letošním roce vyhrál ceny dvě,  jelikož se umístil nejvýše v žebříčku dvou kategorií: „Nejlepší přípravek na hubnutí” a „Nejlepší přípravek proti celulitidě”.

    Časopis Świat Farmacji rozesílá každý rok všem lékárnám v Polsku dotazník, ve kterém zjišťuje, kterým přípravkům jsou lékárny nejvíce nakloněny při doporučování na konkrétní účely. Podle všeho je Bioaktivní C.L.A. Booster/C.L.A.+T přípravek, jenž většina lékáren považuje za užitečný a vhodný jako spalovač tuků.

    Bioaktivní C.L.A. Booster/C.L.A.+T obsahuje konjugovanou kyselinu linolovou (CLA) a výtažek ze zeleného čaje (GTE) v měkkých želatinových kapslích. Tato formule spolu s pravidelným cvičením urychluje proces spalování tuků.

    březen 2011