Hledat

    Search Results

    Zavřít

    Další průlomová studie potvrzuje spolehlivý účinek Q10 od společnosti Pharma Nord




    Když byla v roce 2014 zveřejněna mezinárodní studie Q-Symbio, která probíhala v Evropě, Asii a Austrálii, psalo se o ní všude palcovými titulky. Nyní se výzkumníci podívali konkrétně na údaje evropských účastníků studie a výsledky jsou ještě úžasnější. Přečtěte si více o navazující studii a zjistěte, jaký doplněk stravy se testoval.

    V roce 2014 se na titulních stránkách objevila rozsáhlá mezinárodní studie Q-Symbio, která se zabývala koenzymem Q10, látkou funkčně podobnou vitaminům. Studie zahrnující účastníky z Evropy, Asie a Austrálie byla publikována ve vědeckém časopise JAAC Heart Failure a prokázala pozoruhodný účinek užívání přípravku Bio-Quinone Q10. Až do minulého měsíce to byla jedna z nejčastěji diskutovaných studií o koenzymu Q10 vůbec, pak byla v Cardiology Journal zveřejněna následná studie.

     

    Věda podle nejvyššího standardu

    V následné analýze původní studie se vědci zaměřili konkrétně na evropské účastníky a zjistili ještě přesvědčivější účinek užívání přípravku Bio-Quinone Q10. Může existovat řada důvodů, proč reakce Evropanů na tento doplněk byla odlišná. Původní studie Q-Symbio i následná navazující analýza však proběhly podle nejvyšších vědeckých standardů, takže pozorované účinky jsou statisticky významné a doložitelné.

    Používá se ke snížení únavy

    Zajímá vás, co Bio-Quinone Q10 vlastně je? Jedná se o doplněk stravy s obsahem vysoce kvalitního koenzymu Q10 a vitaminu B2, které přispívají k normálnímu energetickému metabolismu v buňkách a pomáhají tak snižovat únavu a vyčerpanost. Tento výrobek často užívají lidé, kteří si chtějí přirozeně udržovat hladinu energie, aby mohli vykonávat každodenní úkoly a užívat si aktivního života.

    Oficiálně schválen asociací ICQA

    Bio-Quinone Q10 byl testován v řadě publikovaných studií a International Coenzyme Q10 Association (ICQA), což je organizace, která koordinuje všechny výzkumy koenzymu Q10 po celém světě, jej v současné době využívá jako oficiální vědecké referenční měřítko.

     

    Patentované složení s dobrou biologickou dostupností

    Důvodem, proč může Bio-Quinone Q10 doložit tak dobrou biologickou dostupnost, je jeho patentované složení bez krystalů, které zabraňuje tomu, aby se molekuly koenzymu Q10 seskupovaly ve velkých nestravitelných krystalických formacích. V doplňku Bio-Quinone je každá molekula volná, může tedy procházet střevní membránou a vstupovat do krevního oběhu.

    V České republice se Bio-Quinone Q10 prodává pod obchodním označením  Bioaktivní Q10 GOLD 100 mg.

    Více informací o Bioaktivním Q10 GOLD 100 mg naleznete zde


    Zdroj:
    Effect of coenzyme Q10 in Europeans with chronic heart failure: A sub-group analysis of the Q-SYMBIO randomized double-blind trial
    Anne Louise Mortensen, Franklin Rosenfeldt, Krzysztof J. Filipiak
    Cardiology Journal (online), February 19. 2019