Hledat

    Search Results

    Zavřít

    Klíč k lepšímu krevnímu oběhu a paměti




    Proč je správný krevní oběh tak důležitý - a jak ho můžete podpořit?

    Správný krevní oběh je klíčový pro udržení našeho zdraví. Zabezpečuje, že kyslík a živiny jsou efektivně dopravovány krví do všech částí našeho těla, což umožňuje správné fungování našich orgánů. Zdravý krevní oběh vám pomůže udržovat jedna tableta přípravku Bioaktivní Biloba denně.

    Nemysleli jste někdy na to, jak klíčový je správný krevní oběh pro náš organizmus? Zkuste si představit, jak by to vypadalo, kdyby váš mozek, svaly a vitální orgány, jako srdce, játra nebo ledviny, nedostávaly dostatek kyslíku a živin. Bez náležitého zásobení by nedokázaly plnit své úkoly a funkce. 
    Většina lidí má oběhový systém v pořádku. Nicméně každý může sám něco udělat pro to, aby podpořil nepřetržité proudění krve tepnami, žilami a vlásečnicemi a zajistil optimální rychlost svého krevního oběhu.

     

    Ginkgo biloba podporuje zdravý krevní oběh a duševní aktivitu

    Mezi populární přírodní látky patří rostlinný extrakt z listů stromu jinanu dvoulaločného, známý jako ginkgo biloba. Jeho účinné látky přispívají ke zlepšení normálního krevního oběhu. Proto se hojně využívá zejména mezi seniory, kteří si přejí zůstat aktivní, jak fyzicky, tak duševně, i v pokročilejším věku. Ginkgo biloba může pomoci zvýšit zásobování kyslíkem a živinami v celém těle, což přináší řadu pozitivních účinků.

     

    Farmaceutická kvalita extraktu

    Přípravek Bioaktivní Biloba společnosti Pharma Nord přináší řadu výhod. Obsahuje standardizovaný extrakt z listů ginkgo biloba, který je precizně vyvážený v každé tabletě, což zajišťuje spolehlivý a konzistentní účinek. Díky farmaceutické kvalitě extraktu máte jistotu, že všechny tablety mají stejné množství účinných látek.
    Další důležitou výhodou je dokumentace a bezpečnost přípravku. Extrakt ginkgo biloba farmaceutické kvality prošel pečlivými testy a kontrolami, což zaručuje jeho bezpečnost a účinnost. 

     

    Oceněný přípravek s prokázaným účinkem

    Přípravek Bioaktivní Biloba získal uznání v řadě spotřebitelských soutěží a testů, kde exceloval v kategoriích jako „nejvyšší čistota preparátu" a „nejlepší hodnota za vynaložené peníze". 
    V britském testu osmnácti různých značek ginkgo biloba vyšel jako produkt s nejlepším účinkem, což potvrdilo prestižní odborné periodikum The Journal of Alternative and Complementary Medicine.
    Zajímavým faktem je, že několik konkurenčních produktů obsahovalo podle údajů na obalu podstatně více extraktu z ginkgo biloba, než má přípravek od Pharma Nord. Jak však vědci zdůraznili, pokud není extrakt standardizován, nelze určit skutečné množství účinné látky v produktu a jak bude přípravek skutečně účinkovat.
    Výsledky a ocenění potvrzují, že přípravek Bioaktivní Biloba je důvěryhodnou volbou pro podporu vašeho zdraví a optimálního účinku extraktu ginkgo biloba. 
     

     

    Inovativní technologie pro ochranu účinných látek

    Další výhodou Bioaktivní Biloby je speciální technologie použitá při výrobě tablet. Extrakt ginkgo biloba je vysoce citlivý na teplo a proces lisování do tablet může generovat zvýšené teplo, které může ovlivnit účinnost látek. Bioaktivní Biloba je vyráběna za použití velmi jemného tlaku, což minimalizuje generování tepla uvnitř tablet. Díky tomu jsou účinné látky chráněny a jejich účinnost zůstává zachována.

    Čtěte více o přípravku Bioaktivní Biloba.

    Doplněk stravy