Hledat

    Search Results

    Zavřít

    Máte stabilní krevní cukr?




    Díky usilovné práci nad dokumentací nyní můžeme uvést na trh nový aktivní Chrom, který má

    až 10x lepší biologickou dostupnost.

    Nový Bioaktivní Chrom od Pharma Nord se nyní vyrábí s přírodní surovinou ChromoPrecise - v Evropě jedinými schválenými kvasnicemi s organickým chromem pro kontrolu krevního cukru.

    Proč je lépe vstřebatelný chrom tak důležitý?

    Chrom udržuje normální hladinu cukru v krvi a pomáhá našemu tělu vstřebávat z potravy makroživiny, tedy bílkoviny, sacharidy a tuky. Nejvíce je však chrom znám pro svou schopnost udržovat v rovnováze hladinu krevního cukru.

    Účinek chromu na makroživiny a krevní cukr uznává i EFSA, Evropský úřad pro bezpečnost potravin.

    Proč si vybrat Bioaktivní Chrom?

    Bioaktivní Chrom obsahuje ChromoPrecise, což je látka, kterou vyrábí společnost Pharma Nord. Úřad EFSA jej hodnotí jako 10x vstřebatelnější než jiné druhy chromu na trhu.

    Od roku 2007 nebylo v zemích EU povoleno prodávat přípravky obsahující kvasnice s chromem. Důvodem bylo to, že žádná ze společností vyrábějící kvasnice s chromem nemohla poskytnout vědecké zdůvodnění požadované úřadem EFSA, které by prokázalo, že kvasnice s chromem splňují všechny bezpečnostní požadavky tohoto úřadu.

    Proto museli všichni obchodníci přejít na méně účinné, avšak schválené druhy chromu. Tyto druhy chromy (chlorid chromitý, chrom-pikolinát) mají velmi nízkou biologickou dostupnost a jsou vyráběné synteticky.

    Společnost Pharma Nord však nejen prodávala chlorid chromitý, ale ihned se pustila do několikaleté průkopnické práce sběru a dokumentace dat o bezpečnosti a biologické dostupnosti svých vlastních kvasnic obohacených chromem.

    Díky těmto rokům práce nad dokumentací a nynějšímu schválení ChromoPrecise úřadem EFSA, máte nyní vy, zákazníci, možnost užívat přípravek s vysokou biologickou dostupností - Bioaktivní Chrom.

    Více o přípravku Bioaktivní Chrom zde.