Hledat

    Search Results

    Zavřít

    Přípravky Pharma Nord vyhrály ceny v Polsku




    Už dva roky po sobě vybral polský lékárenský profesní magazín Bioaktivní C.L.A. 1000/Booster od Pharma Nord jako nejlepší produkt ve dvou různých kategoriích. Na základě hlasování lékárníků z celého Polska vyhrál Bioaktivní C.L.A. 1000/Booster cenu jako „Nejlepší výrobek proti celulitidě“ i jako „Nejlepší přípravek na hubnutí“.

    Profesní magazín „Svět lékáren“ každý rok požádá přes 450 lékárníků, aby hlasovali o nejlepších volně prodejných přípravcích a lécích. Už druhým rokem v řadě byl přípravek Pharma Nord Bioaktivní C.L.A. 1000/Booster zvolený jako vítěz v kategorii přípravků na hubnutí i proti celulitidě. Tato volba není náhodná, Bioaktivní C.L.A. 1000/Booster totiž v posledních několika letech dosáhl velkého úspěchu u spotřebitelů a stal se jedním z nejpopulárnějších produktů v této kategorii v Polsku.

    Manažer Pharma Nord Polsko Peter Kaminski má z cen velkou radost, je na ně hrdý a neopouští ho důvěra, že Bioaktivní C.L.A. 1000/Booster pozici udrží tak dlouho, aby si mohl vybrat cenu udělovanou výrobkům, jež ve své kategorii zvítězily pět let v řadě.