Hledat

    Search Results

    Zavřít

    Q10 v sójovém oleji poskytuje lepší biologickou dostupnost




     
     

    Proč je náš Q10 v sójovém oleji:
     

    Poskytuje lepší biologickou dostupnost než jakýkoli jiný olej

    Naši zákazníci se nás často ptají, proč používáme sójový olej v kapslích Q10, když bychom mohli stejně dobře použít olivový olej nebo rybí tuk.

    Ověřeno: nejvyšší biologická dostupnost

    Odpověď je jednoduchá. Podle vědeckých testů má sójový olej, který používáme, nejvyšší biologickou dostupnost koenzymu Q10.

     

    Žádný z dalších olejů nebyl tak dobrý

    V průběhu let společnost Pharma Nord experimentovala s řadou různých olejů a lipidů, aby zjistila, zda je možné zvýšit vstřebávání Q10 v organizmu. Zkoušeli jsme použít například olivový olej a rybí tuk, ale ani tyto ani jiné oleje se nedokázaly vyrovnat biologické dostupnosti a stabilitě koenzymu Q10 v sójovém oleji. Krátkodobě jsme používali v našich Q10 kapslích palmový olej. Vzhledem k vynikajícím výsledkům se sójovým olejem a kvůli ekologickým aspektům jsme se však rozhodli palmový olej vyřadit a vrátit se k používání sójového oleje.

    O studii biologické dostupnosti Q10 s různými oleji si můžete přečíst zde.

     
    Pharmanord image

    Sojový olej bez estrogenů

    Rostlina sója obsahuje isoflavonoidy, které patří do skupiny sloučenin nazývaných rostlinné estrogeny. Tento název dostaly podle podobnosti se strukturou ženského pohlavního hormonu estrogenu. Rostlinné estrogeny obsahuje většina rostlin, i když v různých koncentracích.

    Sojový olej, který používáme v našich kapslích Q10, je zcela odlišný od sójového oleje, který se používá v kuchyni. Za prvé, náš olej má farmaceutickou kvalitu a skládá se ze směsi sójových olejů s různými teplotami tání. Za druhé, oleje byly vyčištěny, což znamená, že neobsahují jakékoliv proteinové sloučeniny a jiné nežádoucí látky. Kontrolní analýzy provedené externí laboratoří potvrzují, že náš sójový olej neobsahuje absolutně žádný estrogen nebo estrogenu podobné sloučeniny. Navíc je zcela bez GMO (geneticky modifikovaných organizmů).

     

    Oleje s různými teplotami tání

    Patentovaná metoda společnosti Pharma Nord vyžaduje pro zvýšení biologické dostupnosti Q10 použití několika olejů s různými teplotami tání. V kapslích Q10 společnosti Pharma Nord jsou použity pouze sójové oleje a právě výběr těchto olejů v kombinaci s unikátní tepelnou úpravou uvolňuje molekuly Q10, které se stávají v lidském těle biologicky využitelné.

     
    Pharmanord image

    Největší studie Q10 se provádějí se sójovým olejem

    Originální recepturou přípravku Bioaktivní Q10 (Super, GOLD) je sójový olej. Toto speciální složení používají vědci ve většině velkých studií. To znamená, že Q10 od Pharma Nord má lepší dokumentaci než jakýkoli jiný produkt Q10 na trhu.