Hledat

    Search Results

    Zavřít

    Trápí vás typické příznaky jara?




    Skvělá zpráva pro ty, co milují život venku:
    MF DNES píše o přírodní úlevě od alergií.


    Pokud trpíte sennou rýmou a jarními alergiemi, mohl by vás zajímat speciální tří stránkový článek publikovaný letos 17. dubna v příloze Rodina DNES.Kromě alergií se můžete dočíst také o Pycnogenolu, přírodním výtažku, o který se zajímají vědečtí pracovníci z velmi specifického důvodu.
    Při protialergické léčbě může jako její doplněk pomoci užívání pycnogenolu... Nejlepší je začít pycnogenol užívat alespoň týden před začátkem sezony pylu, na nějž je člověk alergický. Díky tomu příznaky alergické rýmy nepropuknou v takové intenzitě..."
    Rodina DNES, č. 16, s. 17


    Co je Pycnogenol?
    Pycnogenol je přírodní výtažek z francouzské borovice přímořské (Pinus pinaster), která roste v lesích Les Landes de Gascogne v jihozápadní oblasti Francie. Tyto panenské lesy jsou nedotčené, zcela přirozené bez použití pesticidů či herbicidů, díky čemuž je výtažek Pycnogenol naprosto přírodní a čistý a tedy ideální pro suplementaci.

    Bioaktivní Pycnogenol
    Bioaktivní Pycnogenol od Pharma Nord se vyrábí z originálního extraktu Pycnogenol. Je doložena jeho vysoká kvalita i bezpečnost a je široce používaným doplňkem stravy, jenž tělu poskytuje prokyanidiny, bioflavonoidy a organické kyseliny, které se přirozeně vyskytují v kůře těchto stromů.

    Více o přípravku Bioaktivní Pycnogenol zde