Hledat

    Search Results

    Zavřít

    Trápí vás ztuhlé klouby?




    Naše klouby se postupujícím věkem stávají citlivějšími a mívají sklon k tuhnutí. Víte, že řešení může být poměrně jednoduché? Velmi pravděpodobně máte tuto látku v kuchyni mezi kořením a nyní je k dispozici také ve formě kapslí. Může vám pomoci klouby udržovat v takovém stavu, aby byly schopné vykonávat plný rozsah pohybu. Kterou látku máme na mysli?  

    Ztuhlé klouby mohou být dost nepříjemné. Existuje však naprosto přírodní a studiemi doložené řešení, které dokáže udržet vaše klouby pohyblivé, a tak vám umožní zůstat fyzicky aktivní po celý život.

     

    Vědecky doloženo

    Vědci na základě rozsáhlého výzkumu zjistili, že aktivní sloučeniny v oddenku rostliny kurkumy dlouhé mají specifické biologické účinky, které prospívají kloubům. Kurkumu nejspíš znáte ze své kuchyně. Je součástí kari koření, kterému dává jeho charakteristickou žlutou barvu. Jeho aktivní složka kurkumin má ovšem také benefity pro lidské zdraví, které přijdou vhod lidem se sedavým zaměstnáním nebo těm, kteří celý den provádějí monotónní pohyby.

     

    Standardizovaný extrakt vysoké kvality

    Nový doplněk stravy Bioaktivní Kurkumin dánské společnosti Pharma Nord obsahuje standardizovaný, vysoce kvalitní extrakt z kurkumy s přírodním antioxidantem kurkuminem. Ne všechny formy kurkuminu však mají dobrou vstřebatelnost. Absorpci může usnadnit výtažek z pepře, nicméně společnost Pharma Nord se rozhodla tuto složku do extraktu kurkumy nepřidávat z důvodu možného podráždění střev.

     

    Až 65x lepší biologická dostupnost

    Namísto toho Pharma Nord používá patentovanou metodu, kdy jsou částice kurkuminu zapouzdřeny v ochranné vrstě lipidů, díky které může kurkumin projít kyselým prostředím žaludku a přitom nedojde k jeho poškození.

    Molekuly kurkuminu v přípravku Pharma Nord se dostávají k buňkám lymfatickým systémem. Díky této metodě je hladina kurkuminu v buňkách tkání, ve kterých je ho potřeba, až 65krát vyšší.
    Kapsle Bioaktivní Kurkumin obsahují 400 mg vysoce kvalitního extraktu z kurkumy v lipozomální formě, která poskytuje optimální biologickou dostupnost. Jedna kapsle denně vám pomůže chránit vaše klouby a udržovat jejich pohyblivost pro váš aktivní život.

    Více o přípravku Bioaktivní Kurkumin čtěte zde: