Hledat

    Search Results

    Zavřít

    Udržujte svůj krevní oběh fit




    Váš krevní oběh si zaslouží péči. Dobře fungující krevní oběh je základ pro správnou činnost mozku. Bioaktivní Biloba obsahuje účinné látky, které podporují tok krve, a existuje důkaz, proč je tento produkt lepší než ostatní. Přečtěte si další informace.

    Všechny části těla - od hlavy k patě - vyžadují optimální přísun kyslíku a živin. To je důvod, proč je  bezchybný chod krevního oběhu tak zásadní. Věděli jste, že Bioaktivní Biloba dokáže udržet dobrý průtok krve přirozeným způsobem? Produkt obsahuje ginkgo biloba, rostlinný extrakt s účinnými látkami, které mají jedinečnou schopnost udržovat srdce a cévy průchozí. Víme, že čím více krve se dostane do všech tkání, tím lépe.

     

    Váš mozek potřebuje hodně krve

    To platí zejména pro hlavu. Jenom váš mozek využívá 20 % z celkové spotřeby kyslíku v těle. Vzhledem k tomu, že kyslík (a živiny) se přenášejí do mozku krví, dobrý průtok krve do hlavy je nezbytný pro ”napájení” kognitivních funkcí. S Bioaktivní Bilobou podporujete tyto funkce přirozeným způsobem.

    Obrovské rozdíly v kvalitě - buďte opatrní
    Existuje mnoho přípravků s extraktem z ginkgo biloba. Rozdíly v kvalitě jsou mezi nimi obrovské. Vědecký časopis Phytomedicine publikoval studii, ve které kanadští vědci zkoumali 29 různých preparátů ginkgo biloba a zjistili, že pouze   10 % zkoumaných produktů obsahuje biologicky aktivní sloučeniny, které se nacházejí v listech stromu ginkgo biloba. Zbývajících 90 % výrobků nemá nic společného s ginkgo biloba. Buďte tedy opatrní.

     

    Co dál můžete udělat pro zlepšení krevního oběhu

    • pravidelně cvičte, posílíte tím srdce, které pumpuje krev do všech částí těla
    • vyvarujte se kouření, škodí srdci a cévám
    • snažte se jíst zdravou a vyváženou stravu s obsahem prospěšných tuků, vitaminů a minerálů vhodných pro zdraví krevního oběhu
    • vyzkoušejte to nejlepší, vyhnete se tak stresu, o kterém je známo, že má negativní dopad jak na zdraví srdce, tak na krevní oběh
     

    Vysoká kvalita a bezpečnost - se zárukou

    Přípravek Bioaktivní Biloba vyrábíme stejnými postupy, za použití kontroly jakosti a bezpečnosti, jako při výrobě léků. Společnost Pharma Nord vyrábí všechny své přípravky ve špičkové kvalitě a zaručuje jejich bezpečnost právě díky této výrobní praxi. Dlouholetí, vracející se zákazníci jsou tím nejlepším důkazem.

    Vítěz testu

    Vyplatí se to! Ve studii, ve které britští vědci porovnávali přípravek Bioaktivní Biloba se 17 dalšími doplňky s extraktem z ginkgo biloba, se ukázalo, že Bioaktivní Biloba má nejlepší účinek. Zajímavé je, že mnohé z ostatních testovaných produktů obsahovaly mnohem více extraktu z ginkgo biloba. Přesto Bioaktivní Biloba měl výrazněji lepší účinek. Ve skutečnosti náš produkt pracoval 50 krát lépe než produkt s nejmenším účinkem. Studie je publikována ve vědeckém časopise*.

    Více informací o Bioaktivní Biloba naleznete zde


    *https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/14629840