Hledat

    Search Results

    Zavřít

    Rybí tuk pro zdravé a chytré děti




    Švédská studie ukázala, že teenager ve věku 16 let bude mnohem zdravější, pokud bude mít v dětství  vysokou hladinu Omega-3 mastných kysBio elin v krvi. Čtěte dál,  nepatří-li Vaše děti k nadšeným jedlíkům ryb nebo chcete-li se dozvědět více o dobrém způsobu jak získat dostatek esenciálních mastných kyselin.

    Osmileté dítě, které má vysokou hladinu Omega-3 mastných kyselin v krvi, má větší šanci udržet si zdraví i jako  teenager. Tento objev publikoval před několika měsíci časopis The Journal of Allergy and Clinical Immunology a přišla s ním skupina švédských vědců. Výzkum byl založen na odběrech 940 krevních vzorků.

    Přínos rybího tuku během těhotenství
    A byli to také švédští vědci, kteří prokázali, že děti, narozené matkám užívajícím rybí tuk, byly při porodu zdravější než děti, jejichž matky rybí tuk neužívaly (studie z roku 2009).
    Rybí tuk použitý v této studii, Bioaktivní Marin Plus,  je přípravek, který kombinuje dvě nejdůležitější mastné kyseliny, EPA a DHA s vitaminem B12.

    Praktický pomocník
    Bioaktivní Marin Plus je užitečný přípravek pro každého, kdo chce dostat svou denní dávku Omega-3. Lidem, kteří nemají rádi rybí pach tento doplněk velmi vyhovuje.

    Jíme málo ryb
    Na druhou stranu, každý by měl konzumovat dostatek tučných ryb, jako je losos, sleď nebo makrela, které jsou přirozenými zdroji Omega-3. Bohužel jen malá část populace má dostatečný příjem těchto mastných kyselin z přírodních zdrojů.


    Rychlejší vstřebávání ve formě volných mastných kyselin
    Bioaktivní Marin Plus obsahuje Omega-3  ve formě volných mastných kyselin, které jsou snadněji vstřebávány bez potřeby předchozího štěpení v trávicím ústrojí. Omega-3 mastné kyseliny, které najdeme v rybách, mají formu triglyceridů. Aby je mohlo tělo vstřebat musí být nejprve rozštěpeny trávicími enzymy (lipázou). Toto odpadá právě díky Omega-3 ve formě volných mastných kyselin, které jsou připraveny k okamžité absorpci.

     

     

    Vice o Bioactivní Marin Plus ZDE