Hledat

    Search Results

    Zavřít

    Ryby ochrání Vaše srdce




    Češi jedí velmi málo ryb ačkoli je jejich pravidelná konzumace dobrou cestou k prevenci srdečních a dalších onemocnění.


    Srdeční onemocnění jsou nejčastější příčinou úmrtí

    Nejnovější analýza, Německé společnosti pro výživu DGE*, ve více než 50 studií ukázala, že pravidelná konzumace tučných ryb, které obsahují obzvláště mnoho omega-3 mastných kyselin, snižuje riziko smrtelného srdečního infarktu, mozkové mrtvice a poruch tukového metabolismu.

    Jsme dostatečně zásobeni ze stravy?

    Analýza zmiňovaných studií ukazuje, že omega-3 nenasycené mastné kyseliny snižují koncentraci triglyceridů v krvi. Triglyceridy jsou forma potenciálního škodlivého tuku v krvi, který může zapříčinit ucpání cév. Pozitivní efekt na snížení koncentrace triglyceridů v krvi mohl být pozorován pouze při dávkování omega-3 mastných kyselin, kterého nelze dosáhnout běžnou konzumací.

    Mnoho Čechů nejí ryby

    Navzdory benefitům konzumace ryb se v České republice spotřeba rybího masa pohybuje okolo 5,5 kg na občana. Což je asi čtvrtina doporučené spotřeby. V některých rodinách se ryba nekonzumuje dokonce vůbec.

    Testováno na nežádoucí škodliviny

    Mnoha lidem se chuť a pach ryby moc nezamlouvá nebo nemohou dosáhnout doporučeného množství omega-3 mastných kyselin konzumací. Zde se nabízí rybí olej jako je Bioaktivní Marin Plus. Každá kapsle obsahuje 500 mg rybího tuku ve formě volných mastných kyselin a díky certifikované metodě čištění PureMax™ (tří krokovému čisticímu procesu) je výtažek vyčištěn od nežádoucích škodlivých látek, v závislosti na tom, v jaké oblasti byla ryba chycena.

    Výtažek z rybího tuku je kombinován s vitaminem B12 a kyselinou listovou, která podporuje zdravý srdečně-cévní systém tím, že reguluje metabolizmus homocysteinu.

    Přípravek Marin Plus je vyroben v Dánsku pod farmaceutickou kontrolou!
     

    Rychlé vstřebávání

    Většina přípravků s rybím tukem obsahuje omega-3 ve formě triglyceridů. Trygliceridy musí být nejdříve ve střevním traktu přeměněny pomocí enzymu lipázy na volné mastné kyseliny, které je schopno vstřebat. Tato přeměna neprobíhá vždy zcela úspěšně a část látek zůstane nevyužitá. Bioaktivní Marin Plus obsahuje omega-3 již ve formě volných mastných kyselin, které se vstřebají přímo, rychleji a bez ztrát.