Hledat

    Search Results

    Zavřít

    10 skvělých důvodů pro Magnézium




    Stále větší počet lidí ve vyspělých zemích přijímá stravou příliš málo hořčíku. To není zrovna příznivý stav, neboť hořčík je považovaný za jednu z nejdůležitějších minerálních látek v těle.

    Hořčík se podílí na více než 300 životně důležitých procesech v lidském těle. Mezi tyto procesy patří: tvorba a skladování energie, vznik nervového signálu či tvorba bílkovin. Hořčík je také zapotřebí pro zdraví kostí a hraje roli ve svalové činnosti.

    Připravte své svaly

    Teď, když se blíží léto, je vhodný čas si připomenout, že hořčík podporuje normální svalovou činnost a přispívá tedy k dobré fyzické výkonnosti. Pro zjednodušení vám předkládáme deset důvodů, proč je potřebné zajistit si optimální příjem hořčíku:

     

    Hořčík přispívá k udržení normálního stavu kostí a zubů a k normální činnosti svalů a nervové soustavy. Hraje roli v energetickém metabolizmu, psychické činnosti a elektrolytické rovnováze. Přispívá k normální syntéze bílkovin a ke snížení míry únavy a vyčerpání.

     

    Nyní si můžete zajistit vysoký příjem hořčíku s Bioaktivním Magnéziem od Pharma Nord

    Bioaktivní Magnézium od Pharma Nord obsahuje tři různé zdroje hořčíku, které v porovnání s jinými přípravky zajišťují opravdu vysoký příjem hořčíku. Bioaktivní Magnézium je navíc vyvinuto tak, aby se tablety rozpustily v žaludku rychle a řádně, a to dokonce i u pacientů s nízkou hladinou žaludeční kyseliny. V neposlední řadě byl účinek přípravku Bioaktivní Magnézium potvrzen ve vědeckých studiích.