Hledat

    Search Results

    Zavřít

    Zkontrolujte si váš přípravek z červené fermentované rýže




     
     
     
    Extrakt z červené fermentované rýže obsahuje přírodní účinnou látku monakolin K. Evropská unie zavádí novou legislativu týkající se obsahu monakolinu K v doplňcích stravy s červenou fermentovanou rýží. S přípravkem Bioaktivní Červená Rýže Extrakt od Pharma Nord máte zaručeno, že je produkt plně v souladu s nejnovějšími normami.

    Již mnoho zákazníků si oblíbilo přípravek Bioaktivní Červená Rýže Extraktod Pharma Nord. Nyní musí být obsah monakolinu K v přípravku upraven v souladu s novou legislativou.

    Každá tableta přípravku nově obsahuje 83,3 mg práškového extraktu z červené fermentované rýže, což odpovídá 2,5 mg účinné látky monakolinu K.

    Přípravek je standardizován a vyráběn pod přísnou farmaceutickou kontrolou, abychom našim zákazníkům zaručili takový produkt, který má naprosto stejné složení v každé tabletě. Obsah monakolinu K v jiných produktech se může v různých šaržích lišit, a tak spotřebitelé nemusejí mít pocit jistoty ohledně toho, co konzumují

     

    Důkladně testovaná přírodní látka

    Naše důkladná výrobní kontrola zahrnuje také testování přípravku z hlediska obsahu environmentálních toxinů, jako je citrinin, aflatoxin, dioxiny a těžké kovy.

    Přípravek Bioaktivní Červená Rýže Extrakt  je zcela bezpečný a studie ukazují, že je v organizmu velmi dobře snášen. To je jeden z důvodů, proč tolik zákazníků vyžaduje právě tento doplněk stravy s monakolinem K od společnosti Pharma Nord

     

    Barva a účinná látka vzniká fermentací

    Červená fermentovaná rýže se vyrábí fermentačním procesem, který obnáší kultivaci rýže speciálním typem kvasinek (Monascus purpureus). V průběhu tohoto procesu se tvoří přírodní látky zvané monakoliny a rýže získává svou charakteristickou červenofialovou barvu.

    Použití červené fermentované rýže je známé z Dálného východu. V Číně jej lze vysledovat tisíce let zpátky v historii a i dnes se v mnoha asijských zemích používá jako základ stravy.

    S přípravkem Bioaktivní Červená Rýže Extrakt od Pharma Nord si můžete být vždy jisti, že každá tableta má stejný obsah a přináší stejný účinek. Díky tomu je užívání tohoto přípravku mnohem jednodušší a pohodlnější.